محبوبیت خودروهای برقی چین در آمریکای لاتین

خودروهای برقی «ساخت چین» در حال کسب محبوبیت در میان مشتریان کشورهای آمریکای لاتین است و دیدگاه آنها درباره محصولات چینی را تغییر داده است.

بر اساس اعلام «مرکز تجارت بین‌المللی»، خودروسازان چینی در سال ۲۰۱۹ حدود ۲.۲ میلیارد دلار خودرو به کشورهای آمریکای لاتین فروختند. ارزش خودروهای چینی فروخته شده در این منطقه تا سال گذشته حدودا چهار برابر شده و ۸.۵۶ میلیارد دلار رسید که تقریبا معادل ۲۰ درصد بازار خودروی آمریکای لاتین محسوب می‌شود.

ایالات متحده تعرفه‌های واردات خودروهای ساخت چین را در ماه مه از ۲۷.۵ درصد به ۱۰۰ درصد افزایش یافت و کاناد هم در ماه آگوست از ایالات متحده پیروی کرد. کمیسیون اتحادیه اروپا در ژوئن امسال طرح‌های اعمال تعرفه بر خودروهای وارداتی چین را اعلام و آنها را در ماه آگوست تنظیم کرد.

در عین حال در آمریکای لاتین فروش خودرو از مکزیک گرفته تا شهر «اوسوایا» آرژانتین که جنوبی‌ترین شهر جهان به حساب می‌آید، در حال رونق گرفتن است.

در بسیاری از بازارهای این منطقه شامل کلمبیا، برزیل، پرو، بولیوی و غیره یعنی کشورهایی که خریداران به قیمت خیلی توجه می‌کنند، صرفه جویی در خرید خودروی چینی تفاوت زیادی ایجاد می‌کند.

به طور خاص در شیلی خودروسازان چینی به شکلی ویژه هم در فروش خودرو به خریداران خصوصی و هم ارائه وسائل نقلیه برای پشتیبانی از توسعه زیرساخت‌ها مثل حمل و نقل عمومی، موفق بوده‌اند. مردم شیلی به شکل روزافزونی تمایل به خرید خودروهای سنتی و خودروهای برقی چینی دارند.

«رنزو بوروتو» یک مورخ در «دانشگاه شیلی»، گفت: برندهایی مثل MG، Maxus، Great Wall و Chery بالاترین فروش را در بین برندهای چینی دارند امری که نشان دهنده محبوبیت روزافزون این خودروها در بین خریداران شیلیایی هنگام خرید خودرو است.

بر اساس اعلام «انجمن ملی خودروی شیلی»، طی سال گذشته میلادی ۱۱۱ هزار و ۱۰۸ دستگاه خودروی ساخت چین وارد شیلی شد و سهم بازار این خودروها به ۳۹.۴ درصد رسید.

بوروتو رشد فروش خودروهای برقی چینی در شیلی را تا حدی به توافق تجارت آزاد و روابط تجاری قدرتمند میان دو کشور مربوط دانست.

وی گفت: چین دیگر فقط اتو و مخلوط‌کن تولید نمی‌کند. این کشور نه تنها در حال تولید است، بلکه در نوآوری نیز پیشتاز است. با نگاهی به توسعه پایدار، چین ظرفیت تولید بی‌نظیر خود را در خدمت کشورهای «جنوب جهانی» قرار داده که شدیدا به رفع کسری زیرساخت‌های مزمن خود نیاز دارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا