ادبیات آنلاین چین اشتیاق مخاطبان خارجی را برای درک چین بر می‌انگیزد

«جهان بینی موجود در بعضی از آثار ادبیات آنلاین بازتابی از سیستم ارزش فرهنگی چین است به گونه‌ای که اشتیاق مخاطبان خارجی را برای درک فرهنگ چین، مردم چین و سایر جنبه‌ها بر می‌انگیزد.»

«وو یی چین» عضو کنفرانس مشورت سیاسی خلق و معاون انجمن نویسندگان چین اخیراً در مصاحبه‌ای این اظهارات را مطرح کرد.

«گزارش پژوهشی توسعه ادبیات آنلاین چین در سال ۲۰۲۳» که اخیراً توسط «آکادمی علوم اجتماعی چین» منتشر شده، نشان می‌دهد که مقیاس بازار ادبیات آنلاین چین در خارج از کشور با تقریباً ۲۳۰ میلیون بازدیدکننده خارجی و پوشش بیش از ۲۰۰ منطقه و کشور از ۴ میلیارد یوان فراتر رفته است.

برای دو سال متوالی، طرح پیشنهادی وو یی چین در نشست سالانه کنفرانس مشورت سیاسی خلق چین بر ادبیات اینترنتی متمرکز بوده است. او معتقد است که این شکل فرهنگی جدید برای حذف سوء تفاهم‌ها و تعصبات غرب در خصوص ادبیات چینی مفید است.

این عضو کنفرانس مشورت سیاسی افزود: در مقایسه با ادبیات سنتی، ادبیات آنلاین چینی در خارج از کشور بیشتر بازار محور است و بیشتر مورد علاقه جوانان قرار گرفته است. ادبیات اینترنتی چینی یکی از پویاترین و مبتکرترین حامل‌ها برای جهانی شدن فرهنگ چینی هستند.

زیبایی فرهنگ سنتی چین که پشت آثار ادبی آنلاین چینی است، اشتیاق فراوانی در میان خوانندگان خارجی ایجاد کرده است. برای مثال، کتاب «کتابخانه مسیر بهشت» که یک نمونه عالی از صادرات ادبیات آنلاین چین محوب می‌شود به چندین زبان خارجی از جمله انگلیسی، فرانسوی و ترکی ترجمه شده است.

مولف کتاب فوق می‌گوید: مهم‌ترین دلیل برای تداوم محبوبیت این اثر این است که نشان دهنده فرهنگ سنتی چین پشت آموزش است.

سرزندگیِ بالای آثار ادبی آنلاین چین از مدل جاریِ پلتفرم‌های ادبیات آنلاین چینی جدایی ناپذیر است.

«Webnovel» که نام پرتال بین‌المللی ادبیات چین و پلتفرم برجسته ادبیات آنلاین در این کشور محسوب می‌شود با راه اندازی یک برنامه ترجمه از صادرات آثار ادبی آنلاین چینی حمایت کرده است. علاوه بر این بسیاری خوانندگان خارجی آثار ادبی آنلاین چین به خلق کنندگان اثر تبدیل شده‌اند.

افراد آشنا به صنعت فوق می‌گویند گسترش ادبیات آنلاین چین در کشورهای خارجی به خوانندگان جهانی کمک کرده تا درک بهتری به دست آورند و موجب افزایش شدید علاقه مندی به فرهنگ چینی شده است به گونه‌ای که به گسترش هر چه بیشتر آثار ادبی آنلاین چینی در بقیه جهان کمک کرده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا